top of page

De Behandeling

Steeds maar pillen slikken om stress en pijn te onderdrukken!

Is dat de oplossing? Het kan ook anders!

klik op de buttons

Behandelingen worden

verricht op:

Op Dinsdag, Donderdag

en Vrijdag

Aan de Bleijenbeek 31 te Roden (Drenthe).

 

Kantooradres:

Bleijenbeek 31 te Roden.

Mijn manier van behandelen is holistisch, wat inhoudt dat je de complete mens behandelt, dus niet alleen zijn lichamelijke klachten maar ook de psyche. Uiteraard is mijn eerste doel de lichamelijke klachten die ervoor gezorgd hebben dat je bij mij terecht bent gekomen, als eerste op te lossen.

 Ik vraag je gekleed op de behandeltafel plaats te nemen. Vervolgens leg ik mijn handen op een aantal plekken op je lichaam waardoor ik in staat ben om te ervaren welke lichamelijke problemen zich in jou voordoen. Dit kan gepaard gaan met golven, tintelingen en gevoel van kou en/of warmte. Daarna ga ik aan het hoofdeinde van de behandeltafel zitten en leg mijn handen naast je hoofd. Je merkt dan dat je je rustig gaat voelen, en kun je in trance raken. Trance houdt in dit geval in dat je in een stadium komt tussen slapen en wakker zijn in (je hoort alles, weet alles, maar voelt je erg ontspannen).

Mensen bestaan uit cellen, die als er problemen zijn in onbalans zijn. Dus nogmaals, door die blokkades weg te halen stroomt de natuurlijke energie weer door je lichaam en brengt het de cellen weer in balans. Tegelijkertijd met het oplossen van de lichamelijke klachten, kijk ik wat de oorsprong van jouw klacht is. Mijn visie is nl. dat lichamelijke klachten voortkomen uit problemen uit je (onder)bewustzijn. Wanneer je in mijn praktijk komt, zul je zien dat ik sterk Oosters georiënteerd ben. Het Oosterse denken is dan ook sterk in mijn werk verweven. Dit houdt in dat ik jouw aura (je energieveld) en chakra’s* (7 hoofdbronnen) “lees” waardoor ik een goed beeld krijg waar de oorzaak van jouw problemen liggen. Dit klinkt misschien een beetje eng maar alles wat ik te weten krijg is in het belang van jouw herstel.

Een voorbeeld: vaak hoor ik: "Ik heb geen spanningsklachten!" Het grote nadeel van stress is dat je er aan gewend raakt (het is een sluipend proces), je hebt het niet door en toch verziekt het je leven. Veelal hoor ik dan ook dat mensen na een paar behandelingen zeggen: “ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld”, “ik heb veel meer energie en de mensen zeggen ook tegen me dat ik vrolijker ben”. Dit komt omdat je per behandeling meer en meer in balans komt. Het aantal behandelingen is na de eerste behandeling globaal door mij vast te stellen. Na de eerste behandeling geef ik altijd aan wat je kunt verwachten en hoe jouw herstelproces gaat verlopen. Tevens geef ik je aan hoeveel behandelingen je globaal nodig zult hebben (de ervaring leert mij dat ik daar niet vaak naast zit). Deze behandelingen vinden 1 x per week (indien anders, dan geef ik dat aan) plaats en duren ongeveer een uur. De kosten bedragen € 70,= per consult. Consulten zijn contant of doormiddel van pinnen.

 Telefoonnummer is: 06-20415230

ook voor Whatsapp of SMS.

Je kunt bij mij ook pinnen!

Echter betaling met creditcards is niet mogelijk.

Sportblessures

Fistels

(neus)Poliepen

Bloeddrukafwijkingen

Autisme

Ischias

Burn-outs

Overdadig littekenweefsel

Stress

Gilles de la Tourette Overspannenheid

Het moeilijk zwanger kunnen raken

Chronische pijn

Mocht jouw klacht er niet bij staan kun je me altijd vrijblijvend vragen of ik iets voor je kan betekenen.

Nervositeit problemen

Ontstekingen

Astmatische bronchitis

Migraine

Hyperventilatie

Rugklachten

Allergieën

Eczeem

Examenvrees / faalangst

Slaapproblemen

Reuma

Oedemen

Maag en darmproblemen 

1. Cliënten dienen m.b.t. het gebruik van medicijnen altijd met de voorschrijvend arts te overleggen of hun medicatie aangepast dient te worden. Mocht ondergetekende de indruk hebben dat het probleem waarvoor de medicatie voorgeschreven is verdwenen is dan is het aan de cliënt om stopzetting of aanpassing van hun medicatie met de behandelende arts te bespreken. Geadviseerd wordt dit altijd te doen.

2. Cliënten waarbij ondergetekende de indruk heeft dat medische behandeling onontbeerlijk is of op z’n minst gewenst is zullen hiervoor altijd verwezen worden naar een (huis-)arts.

3. Het is de eigen keus en verantwoordelijkheid van de cliënt om zich onder behandeling van ondergetekende te stellen. Ondergetekende heeft de verantwoordelijkheid om zijn gave zo goed mogelijk en naar volle eer en geweten te gebruiken om daarmee het lijden te verlichten en zo mogelijk op te lossen.

Bij het niet vroegtijdig afmelden van een consult (minimaal 24 uur van te voren) of het niet

verschijnen op een consult wordt het volledige consult bedrag in rekening gebracht!

bottom of page